Hedwig en Stan in Azië

Zon, zee en strand!

Op het moment dat we dit verhaal schrijven zitten we 3 (of is het alweer 4 dagen?) op het prachtige eiland Bali, chillend in de zon, kijkend naar de hoogste golven die we ooit gezien hebben en bijkomend van een paar surflesjes! Na 7 weken in de binnenlanden van Thailand, Laos en Cambodja te hebben doorgebracht is dit weer even heel iets anders, lees: “helemaal geweldig”

Maar ook in Cambodja hebben we nog een heerlijke tijd gehad. We hebben in Siem Reap naast het bezoeken van de tempels ook nog Engelse les gegeven op een dorpschooltje. Erg leuk om te zien en doen en ook de kinderen vonden erg grappig, vooral als Stan probeerde in hun taal te spreken. Na 6 dagen in Siem Riep te hebben doorgebracht zijn we via Kampot een plaatsje in het zuiden van Cambodja terug gegaan naar Phnom Penh om daar te wachten op onze vlucht naar Kuala Lumpur. Ook verwachtten we daar de grootste kans te hebben in een kroeg met nog wat meer Nederlanders de wedstrijd tegen Italie te kunnen kijken. Na een hele zoektocht bleek dit toch een beetje tegen te vallen en hebben we de wedstrijd met 1 ander Nederlands meisje in ons guesthouse gekeken. Gelukkig was het resultaat boven verwachting en hoopten wij dat we in Kuala Lumpur meer geluk zouden hebben.

Maar wat een verschil Kuala Lumpur zou zijn met Phomn Penh hadden we niet kunnen verwachten. Opeens waren er straten zonden diepe kuilen en gaten, geen stinkend afval op de straat, openbaar vervoer, en gebouwen zo hoog dat ze niet ineens op de foto passen. Natuurlijk moesten we even optimaal profiteren van alle luxe die Kuala Lumpur te bieden had. Zo hebben we onder andere een ritje gemaakt in een enorme achtbaan op de 6e tot en met de 10e verdieping van een shopping centrum, op de bovenste verdieping van een flat een biertje gedronken van 6 euro met uitzicht op de Petronas towers en een zwembad aan onze voeten en geshopt totdat we erbij neervielen. Na 3 dagen veel te veel geld te hebben uitgegeven stond alweer de volgende vlucht op het programma naar de plek waar we nu zijn, namelijk Bali.

Gisteren hebben we allebei voor het eerst gesurfd, wat vooral voor Stan erg lastig was ;) en voetbal gekeken in een sportcafe met een heel stel Nederlanders. We hebben het dus weer eens prima naar ons zin en zijn al weer druk bezig met het plannen van onze volgende bestemming. Dit worden waarschijnlijk de Gili Islands, wat een waar paradijs schijnt te zijn. Dus volgende keer meer hierover!

Xxxx Stan en Hedwig

Aukje

Ja! Ik kreeg zowaar een melding!
Joehoe. Hoewel ik niet vrolijk word van jullie verhaal, eerder jaloers. Ik ben werderom aan het zwoegen op de universiteit, zucht. Haha.
Nee geweldig wat jullie in zo'n korte tijd al hebben gezien, gedaan en meegemaakt! En het mooie is: het is nog lang niet voorbij....
Dikke kus voor jullie

sandra

jongens jongens wat een prachtig verhaal, ik zit met volle teugen te genieten van alle dingen die jullie mee maken.Daar zou ik ook nog wel een keer naar toe willen, maar dan met het hele gezin. He hedwig je lijkt op die foto'met dat schrift in je hand wel een schoolmeisje. Heel veel plezier daar samen op Bali en kijk a.s. zaterdag maar naar de kwartfinale. Hoop dat ze gaan winnen.

xxx sandra

Renée

Wat gaaf allemaal!!! En hoe vonden jullie Kuala Lumpur?! Hebben jullie mn hotelletje nog gezien? Maar jullie komen er ook nog een keer terug toch? Ben zo jaloers! Geniet er nog van. Kus!

mama-Mien

Nou Hedwig, je had echt toch meer weg van een Juf!!!
Fijn om jullie weer in levende lijve te zien. We zaten echt weer uit te kijken naar een nieuw verhaal.
De zon, zee en de golven lijkt me helemaal te gek. En voor jullie ook zo te zien.
Jullie zien er goed uit; de foto's zijn erg mooi. Net zoals alle ervaringen. Geniet ervan e wij blijven hier volgen.

Marian

Echt súper leuk om weer een nieuw bericht van jullie te lezen en te zien hoe jullie genieten;genieten wij vanzelf een beetje mee !!Leuke verhaaltjes en mooie foto's,leren we ook nog wat van die cultuur.Maar de fotos waar jullie op staan zijn toch 't leukst om te zien.Maarrrrrr...jullie missen hier ook wel wat hoor.Het kleurt steeds meer oranje onze voetballers doen 't geweldig !Op naar de (kwart )finale !Maar dat maken jullie dus ook wel een beetje mee.Hopenlijk kan je de finale met veel hollanders kijken dat heeft toch ook wel wat zo ver van thuis. En zondag BOTJE tegen SLESSEK met 25 graden.Stan en Hedwig let op elkaar en blijf héérlijk genieten!!! Ál 7 weken...???

groetjes Marian

Anouk

1 woord:

JALOERSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!

thielen

Leuk om weer jullie reis te volgen.
Nu zitten jullie in de buurt van opa's herinneringen.
Heel veel groetjes!
Ook wij zijn bijna aan vakantie toe!

turmie

ik kan er zo slecht tegen dat jullie daar zitten....!!!

Steef

Hey stannie en hedwig super tof allemaal dit! Tja dat Stan eens een keer iets niet kan(surfen) zal hem wel zijn tegengevallen...of lag het ergens anders aan;)

Wim E (Korsakov)

Tja Hedwig,

Het blijft behelpen op het St Anna terrein van de GGZNML.
Met een aantal mensen volgen wij al jullie avonturen, zorg dat je fun blijft houden.

groetjes.

Ceel & Robert

Hai vakantiegangers,

Wat een briljante foto's staan er weer op jullie site! Iets zegt ons echter dat Hedwig daar de onderschriften bij heeft verzonnen...gna gna!

x uit de Lange Heeezul

Aukje

Wat gaat de tijd toch snel...Een maand geleden in vang vieng en nu op bali....
Ik wil weer een update want ik ben weer zielig, haha.
Come on....maak ons JALOERSSS
Hm over vier weken gaat mijn vakantie ook eindelijk beginnen met een weekje Noorwegen, ook leuk :)
xx

marjanne

ja ja,
gevonden!!! Mooie weblog hebbe jullie. Ondertussen zitten jullie alweer een paar dagen op de gillies, hoe bevalt het daar? relaxt. Mm kan bijna niet anders daar.
Ik ben gewoon druk aan het werk ;).... Ik moet nog ff kijken of dat het gaat lukken anders probeer ik volgende week ff langs te komen in Kuta. Zou gezellie zijn.
Dikke kus en ik vond het super dat jullie ff langs zijn gekomen.