Hedwig en Stan in Azië

Bangkok

Sa-wat-dii,

Na een fijne, goed verzorgde reis, zijn we om 15.30 lokale tijd (10.30 in Nederland) aangekomen op vliegveld Suvarnabhumi 30 km buiten Bangkok. 100 taxichauffeurs drongen zich aan ons op om te zorgen dat een van hen ons naar het centrum van de stad kon brengen. We hebben geprobeerd ze allemaal structureel te negeren, om niet meteen bij aankomst al afgezet te worden. Na een aantal minuten afwachten en rondkijken zijn we naar buiten gegaan en hebben we gevraagd wie ons voor 500 Baht (11 euro)naar ons hotel wilde brengen. Dit schijnt dus een redelijke prijs te zijn. Na een korte stilte wees iedereen naar dezelfde man, die ons er wel heen zou brengen. Eenmaal onderweg bleek waarom. Deze onooglijke Thai met een vlees-etende bacterie op zijn hoofd (met een uit de kluiten gewassen pincet schraapte hij stukjes rood vlees van zijn hoofdhuid) noemde zichzelf Superman in het verkeer en kon alleen maar praten over 'pussy-pussy' en 'ping-pong' (niet de sport). Na een uur waarin we onze ogen uit hebben gekeken werden we veilig gedropt voor ons hotel de 'Rambutri Village Inn'. Dit hotel ligt in een knusse, betrekkelijk groene en gezellige straat. Voor totaal 18 euro hebben we een kamer met air-conditioning, heet water en een zwembad op het dak van het hotel (ja.... we beginnen luxe). Joris en Mieke bedankt voor deze super aanrader!!!!

Na een rustige avond en nacht hebben we vandaag een tour met een 'Tuk-Tuk' gemaakt langs verschilldende highlights in onze wijk. Verder hebben we lekker aan het zwembad gelegen en aan ons kleurtje gewerkt. Dit is ook hoog nodig, want vergeleken met de rest voelen we ons net twee Engelsen op Ibiza. Vandaar ook nog geen foto's van ons in zwembroek of bikini.

We zijn van plan om overmorgen naar Chiang-Mai te gaan, aangezien we op het einde van onze reis nog terugkeren in Bangkok. We hebben het prima naar onze zin, kijken onze ogen uit en nog bedankt voor alle leuke en lieve reacties.

Kus van Hedwig en Stan

(ps check de foto's voor een korte impressie)

liza

heey,

Echt super om zo snel al iets van jullie te horen!! Geniet maar lekker van de zon.. hier is het echt butt..
Ik heb vandaag wel weer aan mijn vierdaagse kilometers gewerkt, dus ben helemaal kapot!!

Kuzz lizz

Mieke

Ha.
Ik leef nu al helemaal mee! Heerlijk. Geniet ervan!
Liefs Mieke

Imke

Hee Hedwig en Stan,

Super leuk dat jullie op reis zijn! Ik vond Chiang Mai echt heel erg leuk. Het is wat kleiner en vriendelijker dan Bangkok. Ook de natuur eromheen (wij zijn naar het noorden geweest) is echt gaaf. Dus alvast heel veel plezier daar. Ik probeer jullie belevenissen een beetje te volgen.

liefs,
Imke

Aukje en Joris

Lieverds,
Leuk om wat van jullie te horen! We missen jullie al, vooral gisteren met K-dag!
En ik had me potverdorie aangemeld, maar geen notificatie ontvangen! Ik weet niet waar ik me opnieuwe moet aanmelden......:(
Kus!

Anouk

Heeee lieve zus en lieve stan!!
wat leuk om nu al foto's te zien van het verre Azie!
Geniet van de mooie cultuur en van het lekkere weer, want dat is hier helemaal niks!!
Ik mis jullie al hoor!

Liefs en een kus van Anouk!!! (en ali ook)

Bella en Alfons

Dag Stan en Hedwig, zo te zien hebben jullie het heel goed voor mekaar. Geniet maar lekker, hier in Zuid Limburg hebben we ook mooi weer en krijgen we al een kleurtje. Hopelijk lukt het jullie ook!! Lieve groet van ons allemaal en we volgen jullie.......leuk die foto's!!!

Sandra en Joep

Vanuit de bibliotheek in Leeuwarden lezen we gretig jullie wederwaardigheden. Allebei zijn we dolgelukkig dat alles zo soepeltjes verlopen is. Foto's zijn geweldig.
We houden veel van jullie en tot ziens en horens.

Rick

Dame en heer, ik ben van plan om jullie verhalen niet meer te gaan lezen, ben namelijk na jullie eerste verhaal al te jaloers.. Maar ik gun het jullie wel!
Heerlijk herkenbaar wat jullie meemaken!
Veel plezier in het noorden..
Kus van Rick

mijke

Hee hed en stan!

fijn dat jullie goed zijn aangekomen!! Hoop alleen niet dat jullie terugkomen met een vlees-etende bacterie op jullie hoofd :-)...

Geniet ervan!! Ben benieuwd naar jullie volgende verhaal! Kus mijke

Im

Ik zal mezelf maar Im noemen, aagezien er al een Imke in 't logboek staat!
Haha, moest erg lachen om jullie omschrijving van de bacterie, gatver!!
Heel veel plezier, geniet ervan!
Ik ga morgen met Sjoerd naar de Waddeneilanden.. haha, ja, verschil moet er wezen! ;)

Dikke kus Im xx

Jill

hallo liefuts! leuk om de verhalen te lezen en foto's te zien, zo wordt alles wat werkelijker:)
nou heeeeeel veel plezier en geniet ervan!
Ik ga vann8 een vluchtje maken naar het 'oh zo verre en geweldige Kreta';)
dikke kusz Jildis

André

Vanuit de Korsakovkliniek een groet en een heel fijne vakantie gewenst door het gehele team.
Leuk dat we jullie kunnen volgen!

Familie Thielen

Stan en Hedwig,

Leuk om jullie van verweg, dichtbij te volgen

sandra en joep

He lieve kids, leuke verhalen op jullie site. We zijn gisteren terug gekomen uit het mooie friesland, en ook hier begint de zon te schijnen.Heel veel plezier samen en geniet van alle mooie dingen.
xxx

Ayleen & Sjors

Hey Hedwig en Stan,

leuk dat jullie nu al op en top kunnen genieten van de reis! Beetje jammer dat we geen foto's van jullie in bikini's te zien krijgen. Was namelijk zo'n beetje de reden waarom ik hier op jullie weblog kijk. Nee hoor, erg leuk om jullie verhalen te lezen. Nog iets meegekregen van de ramp in Birma aangezien jullie er dichterbij zitten dan wij!!!

Geniet ervan en laat ze een poepje ruiken daar in Azie.

Groeten Ay en Sjors

frans verhees(ome frans)

Ja Stan, ik was graag je peetom geweest, maar daar is het nu te laat voor en ik denk dat je me ook dan niet meegenomen had. Al lezend krijg ik weer heimwee naar het verschrikkelijk mooie Thailand.Als je volgende keer weer in Bangkok komt is het beslist een aanrader om een fietstocht door Bangkok te maken. Dit wordt geregeld door een Hollander. Wij moesten daarvoor nogal wat "Batjes"betalen. Had het niet willen missen.
Als je nog in Phuket komt, moet je dit maar even aangeven, dan geef ik jullie het adres van een super...................... geweldige tent. Leeeeeeeeeekker!! Ik heb van mijn hele leven nog nooit zo lekker gegeten. Behalve natuurlijk bij Tante
Riek(voor het geval ze mijn bericht leest)
Phuket is mooi, evenals een boottocht naar het "james-
Bond eiland.Mochten jullie nog een gids nodig hebben, laat het me even weten en ik ben er zo. En dan zonder
Tante Riek want anders mag ik niet naar de Thaise
massage-salon. Je moet wel opletten of er zit zo'n
ömgebouwde" aan je te frunniken. Veel plezier, ben voorzichtig, vooral met het eten "langs"de straat.
Laat ze het bereiden waar je bij staat en zorg dat het
goed gekookt of gebakken wordt(Heet)
Heb weer in het ziekenhuis gelegen aan de hartbewaking, dus die massage is mischien niet zo'n
goed idee. Groetjes aan de aanwinst, Hedwig, van de
familie, geniet ervan en tot schrijfs.

Ome Frans uit Liessel.

jet smits

Hoi Stan en Hedwig,
Van mama-Mien ( voor mijn `juffrouw` Mien)hoorde ik dat ik jullie verhalen kon lezen op deze site.
Wat een leuke verhalen en foto`s allemaal, geniet er verder maar van en veel plezier nog.
groetjes Jet Smits

jose van de catering (school)

jonge lui geweldig die fotos en verhalen ik weet presies
hoe het daar is wij zijn er voor 31 jaar terug daar
geweest .stan en helwig geniet er van vooral van de
cultuur dat is daar prachtig .hele fijne tijd daar nog en
kom gezond weer terug .6juni 2008 1700uur.